Духовність. Невичерпна криниця

15 апреля 2005


Выпуск №: 5


Просмотров: 5732


Активну участь у збереженні та відновіленні національної свідомості народів, що проживають у нашому районі, бере районний краєзнавчий музей. Саме у його затишних залах на свої національні свята збираються представники різних національних товариств, зокрема єврейської громади «Теплый дом». Люди обговорюють внутрішні проблеми та досягнення, за допомогою відеокасет знайомляться з життям історичної батьківщини, залюбки гортають підшивки газет «Век» та «Єврейські вісті», які тут передплачують з 2002 р.

Сьогодні загальна вартість передплачуваних музеєм видань сягає 900 грн. Це цікаві видання, розразховані на широкий загал. Ще чекають свого читача газети «Моя Батьківщина» – видання асоціації національно-культурних об’єднань України, «Эллины Украины» – федерації грецьких товариств, «Україна козацька» – місячник українського реєстрового козацтва, де головними темами є самоідентифікація народів, розповіді про видатних земляків, права нацменшин, а також історичні розвідки, що допомагають осмислити події минулого.

Дехто з нас соромиться згадувати про своє коріння, мовляв, який я грек, коли прізвище українське, не розуміючи, що це шанс підкріпити духовність із невичерпної криниці свого народу. Не цураймося, признаваймося, бо багацько нас є!

Комментариев: 0
Оставить комментарий:
(ваш комментарий будет виден после модерации администратором)
Ваше имя:
Ваш e-mail:
(необязательно)
Ваш комментарий:
Все статьи за

































































































































































Статей: 3067

Ключевых слов: 82

Комментариев: 42